Westenholte Zwolle

Garage IJsselland
Schoenerweg 1e
8042 PJ  Zwolle
(Industrieterrein Voorst)
Tel: 038 3374623
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Feestdagen

LET OP: Tussen kerst en "oud en nieuw" zijn wij gesloten!

ma 23-12 t/m vrij 27-12

 

Kentekenloket

Openingstijden:

Ma: 08:00u tot 18:00u
Di: 08:00u tot 18:00u
Wo: 08:00u tot 18:00u
Do: 08:00u tot 18:00u
Vr: 08:00u tot 17:00u

 

Kijk hier voor een overzicht

U kunt bij Garage IJsselland in Zwolle altijd terecht voor de jaarlijkse keuring (APK) met alle merken auto t/m 3500 kg.

Bij deze keuring wordt de auto volledig nagekeken, waarbij de nadruk ligt op de milieu- en veiligheidsaspecten. Als de auto is gekeurd, ontvangt u een keuringsbewijs met een datum tot wanneer de auto is gekeurd. Ook staat er op wat er eventueel gerepareerd is voordat de auto goedgekeurd werd en eventuele reparatie adviezen (adviespunten). Deze punten zorgen er niet voor dat de auto werd afgekeurd, maar zullen wel binnen afzienbare tijd vervangen of gerepareerd moeten worden.

Als u de APK door Garage IJsselland laat uitvoeren, kijken we altijd eerst de auto volledig na en als er dan reparaties of adviezen uitkomen, zullen we u altijd eerst bellen, om u te voorzien van een prijsopgave of een goed advies.

Bij Garage IJsselland zorgen we ervoor dat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Nieuwe auto's die op benzine rijden moeten (anno 2006) vier jaar na de ingebruikname voor het eerst worden gekeurd, daarna twee keer om de twee jaar en vervolgens ieder jaar opnieuw. Nieuwe auto's die op diesel of lpg rijden moeten de eerste keer na drie jaar worden gekeurd en daarna jaarlijks. Auto's ouder dan 30 jaar hoeven slechts om de 2 jaar te worden gekeurd, auto's van voor 1960 zijn zelfs geheel vrijgesteld van de keuringsplicht.

De afloopdatum van de keuringsperiode staat in uw keuringsrapport.

U kunt via >>deze link<< ook controleren wanneer uw auto gekeurd moet worden

De kosten voor een APK keuring bij Garage IJsselland:

- Benzine / LPG: € 35,-
- Diesel vanaf 2006: € 35,-
- Diesel tot 2006: € 50,- (ivm Roetmeting)

RDW Erkend

 

Stichting kanker en sport

Tegenkracht

Met trots steunen wij de Stichting Kanker en Sport. 

Tegenkracht, Stichting kanker en sport helpt kankerpatiënten, die graag willen (blijven) sporten, aan een sportplan op maat. Vaak weet je als kankerpatiënt niet goed hoe en waar je met sporten moet beginnen. Met de juiste sportfaciliteiten en begeleiding kunnen kankerpatiënten fysiek en mentaal sterker de chemo en bestraling ingaan en deze behandelingen doorstaan. In de huidige (na)zorg wordt daar vooralsnog niet of nauwelijks aandacht aan besteed en daarom helpen zij kankerpatiënten aan een sportplan op maat.

Meer informatie over Tegenkracht, Stichting kanker en sport vind je op hun site: Tegenkracht

Tegenkracht