Westenholte Zwolle

Garage IJsselland
Schoenerweg 1e
8042 PJ  Zwolle
(Industrieterrein Voorst)
Tel: 038 3374623
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Feestdagen

LET OP: Tussen kerst en "oud en nieuw" zijn wij gesloten!

24-12-2018 t/m 01-01-2019

 

Kentekenloket

Sinds kort is Garage IJsselland een kentekenloket. Je kunt bij ons een kenteken overschrijven, een auto schorsen, een schorsing opheffen of bijvoorbeeld een kilometercheck laten doen. 

Voorheen moest je naar een postkantoor, maar vanaf nu kun je dit gewoon bij Garage IJsselland doen. Het biedt vele voordelen dat het overschrijven nu bij een autobedrijf kan. Denk maar eens aan een aankoopkeuring, voordat je de auto daadwerkelijk koopt van iemand anders. Dan weet je 100% zeker dat de auto goed is die je koopt. Of een kilometercheck, om er zeker van te zijn dat de kilometerstand echt klopt. 

Verder krijg je na een overschrijving een paar mooie aanbiedingen mee! 

Voor meer informatie kijk je op Kentekenloketzwolle.nl

 

Kentekenloket Zwolle

Stichting kanker en sport

Tegenkracht

Met trots steunen wij de Stichting Kanker en Sport. 

Tegenkracht, Stichting kanker en sport helpt kankerpatiënten, die graag willen (blijven) sporten, aan een sportplan op maat. Vaak weet je als kankerpatiënt niet goed hoe en waar je met sporten moet beginnen. Met de juiste sportfaciliteiten en begeleiding kunnen kankerpatiënten fysiek en mentaal sterker de chemo en bestraling ingaan en deze behandelingen doorstaan. In de huidige (na)zorg wordt daar vooralsnog niet of nauwelijks aandacht aan besteed en daarom helpen zij kankerpatiënten aan een sportplan op maat.

Meer informatie over Tegenkracht, Stichting kanker en sport vind je op hun site: Tegenkracht

Tegenkracht