Diensten

Vervangend vervoer
Staat uw auto in onderhoud? Maak gebruik van ons vervangend vervoer. Door inzet van vervangend vervoer, in de vorm van een leenauto of leenfiets blijft uw mobiliteit gewaarborgd. Wilt u gebruik maken van een leenauto? Dan vragen wij een instaptarief van €7,50 per dag. U krijgt altijd een leenauto met een volle tank en willen we u vragen deze ook weer vol af te leveren.

Haal- en brengservice
Uw auto voor onderhoud naar de garage brengen en ophalen neemt flink wat tijd in beslag. Tijd die u liever aan andere zaken besteedt. Met onze haal- en brengservice maakt u een einde aan dit tijdsverlies. Wanneer u een afspraak maakt voor onderhoud of reparatie kunt u aangeven of u de wagen opgehaald wilt hebben. De auto halen wij bij u thuis of op kantoor op en leveren we ook weer af. Dit doen we bij klanten die binnen een straal van 3 kilometer wonen of werken.

Garage IJsselland app
Internet is tegenwoordig niet meer weg te denken. Daarom hebben wij onze eigen mobiele app ontwikkeld. Dankzij deze applicatie kunnen wij u nog beter helpen. Onze app is beschikbaar voor Android en iOS en te vinden onder de naam Garage IJsselland.

Bandenopslag
Beschikt u over winter- en zomerbanden? Laat de banden die uit het seizoen zijn dan opslaan bij ons. Zo bent u ervan verzekerd dat ze veilig en droog staan.